UXDX Community Stockholm

Wednesday, 18th March 2020
12:00pm - 5:30pm

There is a Better Way of Building Products

Effectiveness

Assuming value up front when we know the least

Project

Continuous validation of assumptions and value

Product

Efficiency

Separate specialities with functional goals

Project

Cross functional team with delivery as the goal

Product

Sustainability

Standardised team building predefined outputs

Project

Empowered teams using context to solve problems

Product

What to Expect

Knowledge and inspiration

GetInspired

Get motivated by the latest trends and ideas from the leaders in product development
Your Context

Case StudyTalks

Get more than just theory - hear how others are solving the same problems that you are facing
Meet new people

MeetGreat People

Grow your network of other amazing product development experts

Sharing their Story

Wednesday 18th March 2020

12:00

12:00 - 12:10 (10 minutes)

Log In & Networking

12:10

12:10 - 12:35 (25 minutes)

Conference Introduction

12:20

Live Talks

12:20 - 12:20 (0 minutes)

Ideate, Validate and Design

Designing For Chaos: How A Digital Style Guide Brought The Design And Dev Teams Together

Erik Ferrier

Head of Design

12:50

Live Talks

12:50 - 13:20 (30 minutes)

Ideate, Validate and Design

Stay Humble!

Fabiola Rodriguez

Head of Design

13:20

Live Talks

13:20 - 13:50 (30 minutes)

Customer Centricity (Product Direction)

Paving The Way For A Mature Customer Centric Culture At Swedbank

Mall Allpere

UX Design Expert

13:50

Activities

13:50 - 14:00 (10 minutes)

Break

14:10

Live Talks

14:10 - 14:40 (30 minutes)

Customer Centricity (Product Direction)

Superfast Product Development

Marthe Prestegaard

Senior Product Manager

14:40

Live Talks

14:40 - 15:10 (30 minutes)

Customer Centricity (Product Direction)

Scaling A CI Infrastructure

Laurent Ploix

Product Manager

15:10

Activities

15:10 - 15:20 (10 minutes)

Break

15:30

Live Talks

15:30 - 16:00 (30 minutes)

Continuous Delivery

Continuous Product Release

Bruno Mikuš

Senior Developer

Golnaz Nozari

Senior Developer

16:30

Live Talks

16:30 - 17:00 (30 minutes)

From Project to Product

Turning Motivation Into Action

17:00

17:00 - 17:30 (30 minutes)

Breakout Group Sessions

Venue

Online

Main Stage: 686-030-888

Networking: 950-289-4554

Speaker Q&A Room A: 755-195-0404

Speaker Q&A Room B: 869-159-4596

Speaker Q&A Room C: 687-139-6466

Note: Access to the rooms is based on the email address that you used to register your ticket, with one space per email.

UXDX online is more than just a webinar - its delivers the same insights, inspiration, networking and fun of a physical event. Like a real venue we have multiple rooms for different activities, just this time they are online rooms instead of physical rooms.

Stay  up to date on the latest in product development

The latest Product, UX, Design and Dev news, every fortnight.