UXDX Community London

Tuesday, 30th April 2019
12:30pm - 5:45pm

There is a Better Way of Building Products

Effectiveness

Assuming value up front when we know the least

Project

Continuous validation of assumptions and value

Product

Efficiency

Separate specialities with functional goals

Project

Cross functional team with delivery as the goal

Product

Sustainability

Standardised team building predefined outputs

Project

Empowered teams using context to solve problems

Product

What to Expect

Knowledge and inspiration

GetInspired

Get motivated by the latest trends and ideas from the leaders in product development
Your Context

Case StudyTalks

Get more than just theory - hear how others are solving the same problems that you are facing
Meet new people

MeetGreat People

Grow your network of other amazing product development experts

Sharing their Story

Tuesday 30th April 2019

12:30

Activities

12:30 - 13:05 (35 minutes)

Arrival & Networking

12:50

12:50 - 13:25 (35 minutes)

Opening Address

13:00

Live Talks

13:00 - 13:35 (35 minutes)

From Project to Product

Managing Change: Implementing The UXDX Model

13:25

Live Talks

13:25 - 14:00 (35 minutes)

Getting A Good Product To Customers Quickly: How To Be Agile And Move At Speed

Robert Cressy

Director User Experience Design

13:50

Live Talks

13:50 - 14:25 (35 minutes)

Creating The Right Culture For You Team

Jason Foo

Head of Product Design

14:15

Activities

14:15 - 14:50 (35 minutes)

Break

14:30

Live Talks

14:30 - 15:05 (35 minutes)

Continuous Research And Hypothesis Driven Development

Michael Si

Product Lead

14:55

Live Talks

14:55 - 15:30 (35 minutes)

Creating Minimal Measurable Value In Clinical Systems

Ali Jiwani

Product Owner

Jason Bootle

Founder & Director

15:20

Live Talks

15:20 - 15:55 (35 minutes)

Microservices From Day One: A Startup Case Study In Emergent Design

15:45

Activities

15:45 - 16:20 (35 minutes)

Food & Networking

16:00

Live Talks

16:00 - 16:35 (35 minutes)

Mobile Development Without QAs At Starling Bank

Teresa Ng

Software Engineer

16:25

Live Talks

16:25 - 17:00 (35 minutes)

Reducing Technical Debt: Balancing The Business And Customer

Amy Phillips

Software Engineering Manager

16:50

Live Talks

16:50 - 17:25 (35 minutes)

Discussing Serverless, Systems And Architecture Choices

Blanca Garcia Gil

Principal Systems Engineering

17:10

17:10 - 17:45 (35 minutes)

Closing Remarks

Stay  up to date on the latest in product development

The latest Product, UX, Design and Dev news, every fortnight.