UXDX Community Helsinki

Tuesday, 26th March 2019
12:30pm - 5:00pm

There is a Better Way of Building Products

Effectiveness

Assuming value up front when we know the least

Project

Continuous validation of assumptions and value

Product

Efficiency

Separate specialities with functional goals

Project

Cross functional team with delivery as the goal

Product

Sustainability

Standardised team building predefined outputs

Project

Empowered teams using context to solve problems

Product

What to Expect

Knowledge and inspiration

GetInspired

Get motivated by the latest trends and ideas from the leaders in product development
Your Context

Case StudyTalks

Get more than just theory - hear how others are solving the same problems that you are facing
Meet new people

MeetGreat People

Grow your network of other amazing product development experts

Sharing their Story

Tuesday 26th March 2019

12:30

Activities

12:30 - 13:05 (35 minutes)

Networking & Canape Reception

12:50

12:50 - 13:25 (35 minutes)

Opening Address

13:00

Live Talks

13:00 - 13:35 (35 minutes)

From Project to Product

Managing Change: Implementing The UXDX Model

13:25

Live Talks

13:25 - 14:00 (35 minutes)

Ideate, Validate and Design

Don't Touch My Data: Design Drivers For Data Services In Banking

Fabien Fedy

Business Designer

13:50

Live Talks

13:50 - 14:25 (35 minutes)

Customer Centricity (Product Direction)

I'm Tired Of Arguing Over Product Development Methodologies

Jussi Ahola

Designer & Strategist

14:15

Activities

14:15 - 14:50 (35 minutes)

Break

14:30

Live Talks

14:30 - 15:05 (35 minutes)

Ideate, Validate and Design

Designing Social Robots

Minja Axelsson

Robotics Designer

14:55

Live Talks

14:55 - 15:30 (35 minutes)

Ideate, Validate and Design

Prototyping At Finnair

Marja Ojala

Lead Designer

15:20

Activities

15:20 - 15:55 (35 minutes)

Food & Networking

15:35

Live Talks

15:35 - 16:10 (35 minutes)

Enabling the Team

Team Purpose Vs Company Purpose

Jori Ahvonen

Head of Engineering

16:00

Live Talks

16:00 - 16:35 (35 minutes)

Enabling the Team

Integrating UX And DX

16:25

16:25 - 17:00 (35 minutes)

Closing Remarks

Stay  up to date on the latest in product development

The latest Product, UX, Design and Dev news, every fortnight.