UXDX Community Copenhagen

Wednesday, 9th May 2018
2:00pm - 9:00pm

There is a Better Way of Building Products

Effectiveness

Assuming value up front when we know the least

Project

Continuous validation of assumptions and value

Product

Efficiency

Separate specialities with functional goals

Project

Cross functional team with delivery as the goal

Product

Sustainability

Standardised team building predefined outputs

Project

Empowered teams using context to solve problems

Product

What to Expect

Knowledge and inspiration

GetInspired

Get motivated by the latest trends and ideas from the leaders in product development
Your Context

Case StudyTalks

Get more than just theory - hear how others are solving the same problems that you are facing
Meet new people

MeetGreat People

Grow your network of other amazing product development experts

Sharing their Story

Wednesday 9th May 2018

14:00

Activities

14:00 - 14:20 (20 minutes)

Networking & Canape Reception

14:20

14:20 - 14:30 (10 minutes)

Welcome & Introduction

Catherine Madden

Founder, UXDX

14:30

Live Talks

14:30 - 15:00 (30 minutes)

From Project to Product

Managing Change: Implementing The UXDX Model

15:00

Live Talks

15:00 - 15:30 (30 minutes)

Ideate, Validate and Design

Design Thinking For Enterprise

Timothy Allison

Product Design Lead

15:30

Live Talks

15:30 - 16:00 (30 minutes)

Enabling the Team

What A Great Team Structure Looks Like For Building Better Products, Faster

Rasmus Landgreen

Senior UX Specialist

16:15

Live Talks

16:15 - 16:45 (30 minutes)

Continuous Research

Qualitative Research In Startups

Catherine Descure

Head of Experience Design

16:45

Live Talks

16:45 - 17:15 (30 minutes)

Continuous Research

Is User Experience Research A Science?

Piotr Sliwa

UX Designer

17:15

Activities

17:15 - 18:00 (45 minutes)

Food & Networking

18:00

Live Talks

18:00 - 18:30 (30 minutes)

Architect & Build

MLP (Minimum Loveable Product)

Juan Munoz

Senior Software Engineer

18:30

Live Talks

18:30 - 19:00 (30 minutes)

Continuous Delivery

A Pragmatists Guide To CI/CD

Russell Sim

Test Engineer

19:00

Live Talks

19:00 - 20:00 (1 hours)

Launch

Launch With Continuous Learning

Kraen Hansen

Software Engineer

20:00

Activities

20:00 - 21:00 (1 hours)

Afterparty

Stay  up to date on the latest in product development

The latest Product, UX, Design and Dev news, every fortnight.