UXDX Community Central Europe

Thursday, 18th June 2020
12:50pm - 5:30pm

There is a Better Way of Building Products

Effectiveness

Assuming value up front when we know the least

Project

Continuous validation of assumptions and value

Product

Efficiency

Separate specialities with functional goals

Project

Cross functional team with delivery as the goal

Product

Sustainability

Standardised team building predefined outputs

Project

Empowered teams using context to solve problems

Product

What to Expect

Knowledge and inspiration

GetInspired

Get motivated by the latest trends and ideas from the leaders in product development
Your Context

Case StudyTalks

Get more than just theory - hear how others are solving the same problems that you are facing
Meet new people

MeetGreat People

Grow your network of other amazing product development experts

Sharing their Story

Thursday 18th June 2020

12:50

12:50 - 13:00 (10 minutes)

Log In & Networking

13:00

13:00 - 13:20 (20 minutes)

Conference Introduction

13:20

Live Talks

13:20 - 13:50 (30 minutes)

Ideate, Validate and Design

Ways Design Drives Innovation

Sebastian Gier

Senior UX Designer, BMW & Curator of Designdrives Podcast

13:50

Live Talks

13:50 - 14:20 (30 minutes)

Ideate, Validate and Design

Designing A Mature Product: Evolution Of Legacy

Yulia Zozulya

UI/UX Designer

14:20

Activities

14:20 - 14:30 (10 minutes)

Break

14:30

Live Talks

14:30 - 15:00 (30 minutes)

Customer Centricity (Product Direction)

Empowering Teams To Create Impactful Products

Audrey Tsang

Chief Product Officer

15:00

Live Talks

15:00 - 15:30 (30 minutes)

Customer Centricity (Product Direction)

Analytics Beyond The Boardroom: Activate Your Analytics Superpower To Drive Cultural Change

Dennise Yeh

Head of Digital Analytics

15:30

Activities

15:30 - 15:40 (10 minutes)

Break

15:40

Live Talks

15:40 - 16:10 (30 minutes)

From Project to Product

Turning Motivation Into Action

16:10

Live Talks

16:10 - 16:40 (30 minutes)

Architect & Build

Architecture Debate: Shift Left vs Shift Right

Tony Gorman

Principal Engineer

Nix Crabtree

Lead Principal Software Engineer

17:00

17:00 - 17:30 (30 minutes)

Breakout Group Sessions

Venue

Online

Main Stage: 811-6718-8429

Networking: 950-289-4554

UXDX online is more than just a webinar - its delivers the same insights, inspiration, networking and fun of a physical event. Like a real venue we have multiple rooms for different activities, just this time they are online rooms instead of physical rooms.

Stay  up to date on the latest in product development

The latest Product, UX, Design and Dev news, every fortnight.